Maslog.com
Tietosuojaseloste
20.12.2019

Maslog OY on sitoutunut suojaamaan tietojasi. Keräämme ainoastaan tietoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään ja palvelemaan asiakkaitamme paremmin. Voit halutessasi poistaa tietojen tallennusmahdollisuudet selaimesi asetuksissa.

Rekisterinpitäjä
Maslog Oy
Y-tunnus: 2861962-2
Osoite: Lastausväylä 1A, 60200 SEINÄJOKI.
Puhelin: +358 400 934 649

Rekisteriasioita hoitava henkilö
Elina mähönen, Myynti- ja markkinointipäällikkö
elina.mahonen@maslog.com

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteiden hoitaminen. Henkilötietoja käytetään yrityksen viestintään, markkinointiin ja myyntiin.Henkilötietoja kerätään rekisteröidyiltä itseltään ja julkisista lähteistä tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen käsittely
Maslog Oy voi käyttää kolmansia osapuolia tietojen käsittelyyn esimerkiksi tietotekniikan ja markkinoinnin palveluiden osalta. Maslog Oy varmistaa tietojen lainmukaisen käsittelyn sopimusjärjestelyin. Tietoja käsitellään ainoastaan Maslog Oy:n toimeksiannosta ja lukuun.

Tietojen säilytys
Maslog Oy säilyttää henkilötietoja ainoastaan tarpeellisen ajan. Tiedot on tallennettuna salasanasuojatuissa ympäristöissä, niihin on pääsy ainoastaan Maslog Oy:n asiakasrajapinnassa työskentelevillä henkilöillä. Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai rajoittaa tietojansa ja niiden käsittelyä ilmoittamalla siitä kirjallisesti rekisteriasioita hoitavalle henkilölle, yhteystiedot tämän selosteen alussa. Rekisteröity voi myös pyytää tietojensa poistamista.

Analytiikka
Maslog hyödyntää analytiikkaa kerätessään tietoja sivuston käytöstä. Kävijöiden henkilöllisyydet pysyvät anonyymeinä. Analytiikkatietoa voidaan tallentaa ja hyödyntää kolmansien osapuolten toimesta.

Evästeet
Maslogin sivuilla käytetään evästeitä. Eväste on yleensä pieni tekstitiedosto, jonka Internet-selaimesi tallentaa päätelaitteeseesi käyttäjän tunnistamiseksi ja uudelleentunnistamiseksi. Tekstitiedosto sisältää pienen määrän tietoa, jota internetpalvelin voi lukea vieraillessasi seuraavan kerran samalla sivulla. Kunnioitamme aina käyttäjien yksityisyyttä, emmekä koskaan tallenna evästeisiin käyttäjää yksilöivää tietoa. Käyttäjän tunnistaminen evästeiden perusteella ei ole mahdollista.

Evästeiden estäminen
Voit halutessasi itse hallinnoida, missä laajuudessa suostut evästeiden käyttöön ja mainonnan kohdentamiseen.
Voit estää evästeiden käytön muuttamalla selaimesi asetuksia.

Muutokset tietosuojakäytäntöön
Maslog OY voi muuttaa näitä käytäntöjä ilman erillistä ilmoitusta. Maslog Oy sitoutuu pitämään tämän selosteen ajantasalla, ja voimassaolevat käytännöt ilmenevät tästä selosteesta.

Close Menu